Mesto Topoľčany sa pripravuje na Vianoce

Zatiaľ čo väčšina miest a obcí na Slovensku zrušila vianočné trhy a stánky s občerstvením pre komplikovanosť v platných opatreniach sa vedenie mesta rozhodlo, že Vianoce na Námestí M.R. Štefánika budú aspoň z časti ako sme ich prežívali po iné roky.

Punč cez rúško?

Ako sa mesto popasuje s platnými opatreniami resp. či príde ich zvoľňovanie hlavným hygienikom zatiaľ uvidíme. Mesto Topoľčany však už avizuje, že stromček na námestí rozsvieti už tradične Mikuláš a podľa mesta sa môžeme tešiť aj na vianočný punč zo stánkov. Aký však bude režim pri ich predaji a konzumácii zatiaľ jasné nie je. Mesto sa bude musieť popasovať nad dodržiavaním rozostupov, združovaniu ľudí či povinnosťou mať nasedené rúško na verejnom priestranstve či častej dezinfekcii všetkých dotykových plôch. Zatiaľ platné opatrenia sa však týkajú iba prevádzok a konzumáciu pokrmov na ich vymedzených terasách.

Ako to bude s konzumáciou punču či iných vianočných pochutín na námestí sa teda necháme prekvapiť. Treba však dodať, že nech už to bude v akomkoľvek režime je dobré, že tradičná atmosféra Vianoc sa dostane aj do centra mesta.

Komentáře jsou uzavřeny.