Tragická smrť 49 ročného chodca medzi Chrabranmi a Ludanicami

0

Topoľčianska polícia riešila záhadnú smrť muža na krajnici pred obcou Ludanice. Situáciu komplikoval aj fakt, že k tomuto incidentu nemala polícia žiadne informácie od akéhokoľvek svedka. Vyšetrovateľom bolo však na mieste jasné, že chodec kráčal po nesprávnej strane cesty a bez zreteľnejších reflexných prvkov. A ako uvádza polícia na svojich oficiálnych stránkach rozbehla sa pátracia akcia: „Policajti Okresného dopravného inšpektorátu v Topoľčanoch v spolupráci s kriminálnou políciou po dvojdňovej aktívnej operatívnej-pátracej činnosti vypátrali a stotožnili nákladné motorové vozidlo, ktoré malo účasť na tragickej dopravnej nehode.“

40 ročný muž z Topoľčian, ktorý viedol nákladné auto Iveco si pravdepodobne nevšimol, že pravou časťou vozidla zachytil tohto chodca kráčajúceho po vozovke a netušiac, že ho zrazil pokračoval v ceste. Polícia v Topoľčanoch vec ďalej vyšetruje ako trestný čin usmrtenia.

Aj táto tragédia poukazuje ako je v tejto dobe dôležité sa správať zodpovedne na cestách. Kráčanie po správnej strane cesty a využitia reflexných prvkov nám môže i behom sekundy zachrániť život.

Zdroj foto: Polícia SR – Nitriansky kraj

Zanechte komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.