PÁTRANIE PO KRÁSNEJ TEREZKE Z URMINIEC SA SKONČILO TRAGICKY

0

(Informáciu pre TV JOJ potvrdil obhliadajúci lekár či priateľ obete.)

Po 18-násť ročnej študentke úžitkového výtvarníctva z Topoľčian pátrala polícia už od soboty večera, kedy po hádke u priateľa Nasima odišla z jeho bytu v Bratislave. Poslednú správu od svojej frajerky dostal, keď bola na Starom moste v BA. Tam sa neskôr našli jej osobné veci. Následne po nezvestnej Terezke pátral internet, rodina, polícia, hasiči, dobrovoľníci i špeciálne pátracie jednotky s dronmi a termovíziou.

Stratenie Terezky, ktorá zalarmovala sociálne siete, televízie či spravodajské weby v nádeji na vypátranie sa skončilo pravdepodobne dnes, v stredu 1.2.2023, na 5-ty deň keď Dunaj vydal telo ženy bez známok života. Krátko po 9. hodine ráno prijala polícia informáciu o tele ženy bez známok života v blízkosti Lužného mosta na petržalskej strane. Zasahujúce jednotky tu ihneď začali vykonávať všetky potrebné úkony pre identifikáciu a zaistenia všetkých možných dôkazov. Identifikáciu by mohlo uľahčiť aj oblečenie, ktoré mala naposledy a tetovanie na slabinách.

Informáciu, že nájdené telo patrí hľadanej Terezke najskôr potvrdil denníku Plus JEDEN DEŇ zasahujúci hasič, neskôr pre TV JOJ to predbežne potvrdil aj obhliadajúci lekár a neskôr aj priateľ obete. Oficiálne však identitu potvrdia až testy DNA. Telo mal nájsť náhodný okoloidúci, ktorý si tam bol ráno zabehať.

Rodine a priateľom Terezky vyjadrujeme úprimnú sústrasť.

Zanechte komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.