HOLANDSKÝ REŤAZEC, KTORÝ MIERI NA SLOVENSKO OTVORIA AJ V TOPOĽČANOCH

0

Predajne Action je najrýchlejšie rastúcim nepotravinovým diskontom v Európe a svoje prvé pobočky otvára už aj na Slovensku. Prvou otvorenou pobočkou tohto diskontu sa stane Bratislava pričom ďalších zamestnancov hľadajú už aj pre pobočky v Martine, Zvolene a Trnave. Nábor pracovníkov spoločnosť cez profesijný portál zverejnila aj pre Topoľčany, kde pre vedúcich pracovníkov predajne ponúkala plný úväzok a plat do 1600 Eur.

KDE V TOPOĹČANOCH ACTION OTVORÍ?

Prvú pobočku tejto predajne v Topoľčanoch otvoria v priestoroch OC JAMA na sídlisku JUH pri tankovacej stanici OMV. Predajňa bude sídliť v novovybudovanom a poslednom objekte tohto centra.

ČO V TOMTO REŤAZCI NÁJDEME?

Veľkým lákadlom holandského reťazca budú diskontné ceny. Ako uvádzajú na svojom oficiálnom webe, určeného už aj pre Slovensko, čaká návštevníkov viac ako 1 500 produktov za menej ako jedno euro. Reťazec tiež sľubuje prinášať každý týždeň 150 nových produktov. Bude tam možné nájsť oblečenie, hračky, sladkosti, domáce potreby, respektíve veci každodennej spotreby. V médiách je momentálne označovaný ako hlavný konkurent predajniam Pepco, Tedi či Kik.

Zanechte komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.